icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

ERC Anoia denuncia que “Marc Castells ha posat en perill l’acord” que permetrà regularitzar la situació dels treballadors de fora de la Conca que no van poder venir a treballar durant el confinament perimetral

ERC Anoia ha anunciat que l’acord que va arribar amb el govern espanyol per tal de reconèixer com a accident laboral la impossibilitat dels treballadors de fora de la Conca d’Òdena per venir a treballar als municipis confinats perimetralment ja és una realitat.

La diputada anoienca al Congrés dels Diputats, Carolina Telechea, explica que “les negociacions s’han fet amb discreció i sense politització mediàtica ja que era imprescindible que això sortís bé” i explica que “mentre nosaltres estàvem treballant perquè això fos una realitat, l’alcalde d’Igualada va actuar de manera molt irresponsable atacant a ERC i fent-ne una lluita política contra nosaltres, que precisament érem els únics que ho estàvem reclamant i lluitant” i assegura que “malauradament l’alcalde d’Igualada, el Sr. Marc Castells, no només no ha format part de la solució sinó que ha estat part del problema, ja que ha polititzat aquest assumpte i ha posat en perill l’acord amb el govern de l’estat espanyol”. En aquest sentit el president comarcal d’ERC Anoia, David Alquézar, explica que “ja estem acostumats a aquests ‘numerets’ de l’alcalde Marc Castells” i lamenta que “més enllà d’atacar-nos no ha mogut ni un sol dit per resoldre aquest problema que vivien els treballadors de fora de la Conca. De fet, ell forma part de d’un partit polític que té 8 diputats al Congrés i no han fet res per resoldre aquest tema”. En aquest sentit Alquézar apunta que “el Sr. Marc Castells podria haver demanat als seus companys de govern del PSC del Consell Comarcal i de la Diputació de Barcelona que pressionessin al govern espanyol per resoldre la situació dels treballadors de fora de la Conca, però en lloc de fer això ha decidit atacar a ERC. És incomprensible”

tornar_radioIgualada