icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

ERC Anoia proposa un front comú per exigir al govern espanyol la baixa laboral pels treballadors de fora la Conca d’Òdena

Esquerra Republicana de l’Anoia ha proposat fer un front comú amb totes les forces polítiques que s’hi vulguin afegir per exigir al govern de l’estat que els treballadors de fora de la Conca d’Òdena que no van poder anar a treballar mentre va durar el confinament perimetral tinguin dret a la baixa laboral. En aquest sentit el president comarcal d’ERC, David Alquézar, ha assegurat que “és una autèntica vergonya que milers de treballadors de l’Anoia que no van poder anar a treballar per una força major, pel confinament perimetral, a dia d’avui encara no tinguin resolta la seva situació laboral”. D’aquesta manera, ha explicat que “és inconcebible que el govern espanyol de Pedro Sánchez deixi penjats als ciutadans i no els hi ofereixi la baixa laboral, que és una qüestió de sentit comú”.

En aquest sentit Alquézar ha assegurat que es mostra “perplex davant la passivitat del PSC de l’Anoia sobre aquesta qüestió” i ha assegurat que “cal que el PSC anoienc també estigui al costat dels treballadors de fora de la Conca perquè tinguin dret a la baixa laboral es mostrin indiferents o passius”. Alhora, Alquézar ha destacat que “la majoria de forces polítiques de la comarca de l’Anoia, com JxCAT o grups municipals independents, sí que han estat a l’alçada i han exigit bé directament o bé a través dels seus electes al congrés dels diputats una solució per aquest tema”.

Des d’Esquerra han seguit explicant que “malgrat les possibles diferències que tinguem amb altres formacions polítiques, ara és hora de remar junts i de defensar els drets laborals dels anoiencs i anoienques, no és el moment pel partidisme”. Finalment el president d’Esquerra Anoia “convida al PSC de l’Anoia a treballar junts per resoldre aquesta situació i a deixar de banda les directrius que els hi puguin arribar per part del seu partit des de Madrid”.

tornar_radioIgualada