icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ERC Anoia qualifica d’incongruent el pacte entre Junts per Catalunya i socialistes al Consell Comarcal de l’Anoia

El portaveu ERC al Consell Comarcal, David Alquézar, va criticar també en la seva intervenció, durant el darrer ple del Consell Comarcal de l’Anoia, el que ERC entén com “la incongruència del pacte entre Junts per Catalunya i el PSC-PSOE, a l’ens comarcal.  Una disparitat que, segons els republicans, es va posar clarament de manifest en la resposta d’uns i altres a la sentència del Tribunal Suprem sobre el procés.

Davant d’aquestes crítiques, Marc Castells es desmarca i assegura que l’Ajuntament d’Igualada no té cap relació amb el PSC

L’alcalde de la capital de l’Anoia, preguntat per la premsa per aquest tema, ha volgut deixar ben clar que la seva formació no té res a veure amb els socialistes, ni tampoc cap dels regidors de Junts per Igualada forma part del Consell Comarcal de l’Anoia.

Castells ha aprofitat també per criticar la manca de diàleg dels socialistes amb el govern català després de donar-se a conèixer la sentència del procés. Segons l’alcalde d’Igualada, el paper del partit socialista està sent lamentable.

Per últim, Marc Castells ha anunciat que, aquest dissabte, participarà a la trobada d’alcaldes de tot Catalunya, que es farà al Palau de la Generalitat, per mostrar el rebuig a la sentència del procés.

tornar_radioIgualada