icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

ERC copia l’eslògan de Zapatero; Socialistes d’Igualada s’ho pren amb ironia i els republicans també contesten

L’eslògan de campanya de l’any 2008 del PSOE de Zapatero, “Vivimos juntos, decidimos juntos”, ha estat copiat literalment per ERC a Igualada. La formació republicana es presenta a les properes eleccions municipals del 24 de maig amb l’eslògan “Vivim junts, decidim junts”. A les xarxes socials, diferents persones ja s’han fet ressò de la coincidència i Socialistes d’Igualada s’ho ha agafat amb ironia sense entendre, però, perquè ERC copia al PSOE.

La candidatura de Socialistes d’Igualada (PSC-PM) es pregunta si aquesta còpia és “una manera més de confondre a la ciutadania per l’obsessió per voler-se apropiar del patrimoni dels socialistes, que a la ciutat representa un projecte de transformació constant i de lluita per la igualtat d’oportunitats”. El candidat  de Socialistes d’Igualada, Jordi Riba, també es pregunta si, amb l’eslògan de Zapatero, “ERC vol aparentar un gir a l’esquerra de cara les eleccions i maquillar que ha passat 4 anys sent el plàcid soci de govern de CiU a l’Ajuntament i 8 anys en coalició amb CiU al Consell Comarcal, cosa que en els dos casos sembla que podria repetir-se”.

Socialistes d’Igualada també ha declarat: “Esperem que la còpia no vulgui dir que ERC no té idees, ja que la ciutat ha d’afrontar molts reptes de present i de futur i necessita que tots i cada un dels partits aportem les nostres propostes genuïnes”. D’altra banda, Socialistes d’Igualada ha aprofitat per recordar que el seu eslògan és “L’alternativa realista”, com a alternativa a l’actual govern de CiU i ERC.

Un dels membres de la candidatura d’ERC contesta als socialistes, també amb ironia

El número 5 de la candidatura d’ERC a Igualada, David Prat, a través del seu compte de twitter, i citant Socialistes d’Igualada, els convida amablement a veure un vídeo penjat a les xarxes socials. En aquest vídeo es veu un dels històrics del PSC a Igualada, Antoni Dalmau, que després d’abandonar el partit dóna suport a la candidatura republicana. La piulada de @DavidPrat diu “Us passo el vídeo, per si el voleu compartir. Salut!”

tornar_radioIgualada