icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ERC creu que #Igualada patirà més la crisi derivada de la pandèmia perquè el govern municipal s’ha dedicat al “pa i circ” sense planificar el futur de la ciutat

El portaveu d’ERC, Enric Conill, en roda de premsa, ha apuntat que en les darreres eleccions municipals es van evidenciar dos models diferents per abordar el futur de la ciutat d’Igualada. Per una banda, segons Conill, el model del govern municipal centrat en les “festes i festetes” i per l’altra el model que proposa ERC i altres forces progressistes apostant per la planificació del futur d’Igualada a llarg termini. En aquest punt, el portaveu dels republicans a Igualada apunta que ““En 10 anys el govern de Marc Castells no ha fet res en habitatge, ni un sol pis de lloguer accessible per joves o gent que ho necessiti. El resultat? Poca oferta de pisos i cars. Igualada té 2000 pisos buits, on és el govern municipal? Ni hi és ni se l’espera”.

Per aquets motius, ERC a Igualada posa sobre la taula diferents propostes que han de ser clau per afrontar amb més garanties el futur de la ciutat. El republicans proposen la rehabilitació de pisos per posar-los en lloguers assequibles, apostar per uns impostos més justos amb una rebaixa de l’IBI o bé un Pla de rescat pel comerç local. ERC a Igualada també proposa augmentar en mig milió d’euros la partida de Serveis Socials, i posar sobre la taula el nou POUM.

tornar_radioIgualada