icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ERC enceta la campanya per les eleccions del 21 de desembre, a l’Anoia

La candidata número 6 a la llista dels republicans en les properes eleccions del 21 de desembre, la igualadina Alba Vergés, ha estat l’encarregada d’encetar la campanya d’ERC, a l’Anoia. Vergés ha destacat la necessitat d’obtenir uns bons resultats en aquests comicis per poder aturar el 155 i perquè la República, ha assegurat, es guanya a les urnes. Segons Vergés, cal implementar la República per ajudar els que més ho necessiten i construint-la des dels municipis i les comarques, no només des del govern de la Generalitat. Per a la candidata republicana cal ajudar comarques com la de l’Anoia, amb un elevat índex d’atur, a refer-se de la crisi. Segons Vergés, ERC apostaria també per enfortir les infraestructures de la comarca, ampliant el sòl industrial i millorant el transport públic cap a Barcelona.

La candidata número 6 d’ERC ha assegurat també que, malgrat la gran responsabilitat que comporta ocupar aquest lloc a la llista dels republicans, continua mantenint un gran compromís amb Igualada i l’Anoia.

Pel que fa la decisió de mantenir a la presó Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, Vergés afirma que és intolerable, però que persistiran tant com calgui per acabar amb les injustícies.

tornar_radioIgualada