icon_radio

RÀDIO Eleccions Municipals 2015

BLOG

ERC Igualada estalviarà un milió d’euros de l’Ajuntament per destinar-lo a ajudar diferent col•lectius

Concretament la formació republicana pretén estalviar un milió d’euros amb un esforç d’eficiència en l’administració i retallant diferent partides de l’Ajuntament per després destinar aquests diners a ajudar els autònoms, comerciants i pimes, les famílies amb joves estudiants i també per millorar els barris de la ciutat. Amb aquestes propostes es pretén portar a la pràctica el que els veïns han prioritzat en les enquestes que els candidats i candidates d’ERC han fet en més de 600 domicilis d’Igualada durant les darreres setmanes.

La primera proposta d’ERC Igualada seria la reducció del 50% del cost de la taxa de recollida de deixalles per als autònoms, comerciants i pimes. Ho explica la número dos de la candidatura, Carolina Telechea.

D’altra banda, els republicans volen destinar també els diners estalviats de les diferents partides de l’Ajuntament a realitzar un pla de millores a tots els barris de la ciutat. Segons el número 3 de la llista, Enric Conill, es tractaria de fer petites actuacions que demanin els veïns.

Des d’ERC Igualada destinaran també diners a ajudar els joves estudiants amb una beca de transport de 458 euros.

Pel que fa la forma com pensen estalviar aquest milió d’euros, el cap de llista dels republicans,  Josep Maria Palau, explicava que els retallaran de diferents partides del consistori aplicant un esforç d’eficiència en l’administració.

tornar_radioIgualada