icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ERC Igualada exigeix al govern municipal que finalitzi el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible per “humanitzar la ciutat”

Els republicans demanen públicament al govern Castells que sigui ambiciós amb la ciutat i encari el repte de la mobilitat amb responsabilitat i posant les famílies al centre.  Des d’ERC volen que no quedi en l’oblit que Igualada encara té molta feina a fer en matèria de planificació i també en mobilitat. I afegeixen que la “indiferència de l’alcalde Marc Castells a l’hora d’impulsar el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (el PMUS) denoten un estancament d’idees en el govern”.

Des d’Esquerra Republicana creuen que el pla hauria de comptar amb un pressupost realment ambiciós; prioritzar la mobilitat activa; i dedicar zones més amplies a bicicletes, entre altres.

Els republicans també proposen que el PMUS hauria d’integrar una visió àmplia i amb perspectiva de gènere en matèria de seguretat i inseguretat, on es tinguin en compte les percepcions de les dones. També destaquen que cal orientar les actuacions a l’eliminació o modificació d’aquells factors que generen pors i inseguretat, i que per tant, limiten la capacitat i la llibertat de moviment de les dones per l’espai públic.

tornar_radioIgualada