icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

ERC Igualada inicia la campanya de Nadal “Regala Igualada” per promocionar el comerç de la ciutat

Alba Vergés i Enric Conill presenten la campanya “Regala Igualada! Per festes, comerç local!” per donar suport al comerç local i de proximitat.

ERC Igualada ha donat el tret de sortida a la campanya “Regala Igualada! Per festes, comerç local!” on s’anima a donar suport als comerços de la ciutat. La campanya recomana als veïns i veïnes d’Igualada que “comprin als comerços locals”, ja que aquesta és “la millor manera de recuperar l’economia local i dinamitzar la ciutat”.

La campanya d’ERC Igualada, amb el lema “Regala Igualada. Per festes, comerç local!” constarà de diverses activitats i promoció del comerç igualadí alhora que també apel·len a un consum responsable, sostenible i proper.

Alba Vergés i Enric Conill asseguren que “un any més, volem incentivar els igualadins a ser al costat dels comerciants de la ciutat, i ajudar-los consumint als comerços de proximitat, de barri” perquè “ara més que mai cal fer ciutat i donar suport als nostres veïns i veïnes”. Vergés recorda el “paper imprescindible” del comerç local per a la vitalitat de la ciutat, ja que cohesiona i dona identitat als barris i fa la ciutat molt més amable, a més de ser un espai important a l’hora de crear ocupació”. Conill també afegeix que “comprar a casa, a Igualada, té un retorn directe a la ciutat i això beneficia a tothom”.

tornar_radioIgualada