icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

ERC #Igualada inicia la campanya de Nadal “Regala Igualada” per promocionar el comerç de la ciutat

ERC Igualada i el Jovent Republicà inicien la campanya “Regala Igualada! Per festes, comerç local!” on animen a tothom a donar suport als comerços de la ciutat en un context “molt difícil pels comerciants de la ciutat” i demanen als veïns i veïnes d’Igualada que “comprin als comerços locals, aquest any més que mai” ja que aquesta és “la millor manera de recuperar l’economia local i dinamitzar la ciutat”.

El cap de files republicà, Enric Conill, assegura que “després de tot el que hem viscut i de l’esforç que han fet els i les comerciants de la ciutat, toca ser al seu costat i ajudar-los consumint als comerços de proximitat, de barri” perquè “ara més que mai cal fer ciutat i donar suport als nostres veïns i veïnes”. Conill explica que “el comerç local juga un paper imprescindible en la vitalitat de la ciutat, cohesiona i dona identitat als barris i fa la ciutat molt més amable, a més a més de ser un espai important a l’hora de crear ocupació”. Enric Conill també assegura que “comprar a casa, a Igualada, té un retorn directa a la ciutat i això beneficia a tothom”.

La campanya d’ERC i Jovent Republicà, amb el lema “Regala Igualada. Per festes, comerç local!” constarà de diverses activitats i promoció del comerç igualadí alhora que també apel·len a un consum responsable, sostenible i proper.

tornar_radioIgualada