icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

ERC Igualada no descarta treballar per impulsar una llar d’infants a la zona Est de la ciutat

El candidat dels republicans  a l’alcaldia d’Igualada, Josep Maria Palau, ha  defensat aquesta posició en una roda de premsa en la qual s’han presentat algunes de les propostes de la formació en matèria d’educació. Palau ha defensat la viabilitat del projecte si es realitza una bona planificació prèvia a nivell de ciutat.

El candidat, acompanyat per Carolina Telechea i Gemma Balsells, membres de la candidatura, i el col·laborador del partit en matèria d’educació, Pere Joan Vinós, ha proposat també treballar conjuntament amb tots els centres educatius de la ciutat. L’objectiu d’aquesta proposta seria aconseguir una oferta educativa de qualitat i socialment equilibrada a través d’una planificació que tingui en compte les necessitats socials i territorials dels diferents sectors de la ciutat. En aquest sentit, els republicans proposen utilitzar totes les competències a l’abast de l’ajuntament, fent especial atenció en ampliar el paper de la Oficina Municipal d’Escolarització.

D’altra banda, Gemma Balsells ha explicat la intenció d’Esquerra de potenciar el paper de les escoles municipals en el mapa educatiu de la ciutat, destacant la seva contribució a la promoció del pensament crític i la sensibilitat cultural.

D’altres propostes dels republicans en l’àmbit de l’educació són la creació d’una comissió educativa, en la qual hi tinguin cabuda els centres escolars i les entitats socioeducatives per evaluar les necessitats concretes dels estudiants, la millora de la informació i la orientació als estudiants, especialment pel que fa a estudis post-obligatoris i beques, i l’aposta per la formació professional en col·laboració amb les empreses de la ciutat.

tornar_radioIgualada