icon_radio

RÀDIO Eleccions Municipals 2015

BLOG

ERC Igualada proposa un nou POUM fet amb la implicació ciutadana

La formació republicana planteja la necessitat de crear una gran plataforma d’actors locals que ajudin a redactar el nou Pla Urbanístic. Per a ERC seria un gran error fer un POUM molt tècnic i que després no es pugui desenvolupar. Perquè això no passi els republicans proposen crear una Oficina del POUM, que reculli les aportacions i marqui les directrius bàsiques de com hauria de ser aquest document.

D’altra banda, i prèviament a la redacció d’aquest nou POUM, des d’ERC consideren necessari redactar un Pla Especial per protegir el barri del Rec i fer possible la seva dinamització econòmica i cultural. Un dels membres de la sectorial de Territori i Sostenibilitat de la formació, Francesc Bòria, assegura que aquest Pla Especial s’hauria d’elaborar també amb la col·laboració dels diferents sectors implicats.

Un altre dels aspectes que, segons els republicans, cal abordar prèviament a la redacció d’un nou POUM, seria la creació d’un document, consensuat amb els diferents municipis de la Conca d’Òdena, ja que formen una sola realitat urbanística. Segons el número 3 dels republicans, seria com una mena de Pla Director.

Pel que fa a d’altres propostes en l’àmbit de Territori i Sostenibilitat, l’equip d’ERC per Igualada també es compromet a portar a terme un Pla de millores a tots els barris de la ciutat, la millora de la neteja dels carrers i un sistema més eficient de recollida de residus.

tornar_radioIgualada