icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ERC Igualada s’atribueix la congelació de l’IBI per aquest 2017

Segons el portaveu de la formació republicana a l’Ajuntament d’Igualada, Josep Maria Palau, la proposta de congelar l’Impost sobre Béns Immobles la va plantejar Esquerra per al pressupost del 2016 i el govern de la ciutat la incorporat aquest any perquè és una bona mesura. Per a Palau, sense necessitar de negociar, estan condicionant l’agenda política del govern. ERC considera, però, que cal anar encara més enllà de la congelació de l’IBI, i proposen uns impostos progressius i més justos per als igualadins.

Aquesta seria una més de les propostes incorporades pels republicans en el seu pressupost alternatiu per al 2017. Una altra mesura plantejada per la formació passaria per donar més suport a les PIMES per crear llocs de treball de qualitat. La formació proposa també destinar 350.000€ en beques per als estudiants de la ciutat. Per últim, des d’esquerra reclamen també que el govern afronti el repte de redactar un nou POUM i proposen destinar aquest projecte 300.000€.

Els republicans creuen que el pressupost presentat pel govern de Marc Castells no afronta els grans reptes que té la ciutat i és un pressupost bàsic que es podria aplicar a qualsevol altra ciutat similar a Igualada.

tornar_radioIgualada