icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ERC, Poble Actiu i Ciutadans són les úniques formacions d’#Igualada que han signat el Compromís per la Conca 

Les entitats Per la Conca i Unió de Pagesos han donat a conèixer, aquest dimecres al vespre, el posicionament de les diferents formacions polítiques de la Conca d’Òdena respecte el Compromís per la Conca. Un document que conté 4 criteris bàsics sobre com planificar la Conca: participació ciutadana, indústria de futur, urbanisme sostenible i dinamització rural. A Igualada, de moment, només s’hi ha adherit ERC, Poble Actiu i Ciutadans.

Des de l’entitat Per la Conca s’han mostrat sorpresos per la falta d’interès dels partits polítics cap aquesta iniciativa i els acusen de manca de valentia, tenint en compte que es tracta d’una proposta de mínims. Les dues entitats pensen que una de les claus perquè els partits no s’hagin atrevit a signar el Compromís per la Conca ha estat el polígon de Can Morera. En aquest sentit, han volgut deixar clar que el posicionament respecte aquest polígon ni tan sols apareix al compromís.

Per últim, des d’Unió de Pagesos i Per la Conca han explicat que encara resten oberts als partits i associacions del territori que vulguin signar el document o persones a títol individual que s’hi vulguin adherir.

tornar_radioIgualada