icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ERC proposa diferents transformacions urbanístiques que la ciutat ha d’abordar de manera immediata

INFORMACIÓ ELECTORAL – Els republicans consideren que el gran objectiu en matèria d’urbanisme ha de ser el POUM, però a curt termini hi ha accions que la ciutat ha d’abordar. Al marge de la transformació del Passeig, que va més enllà d’aquest vial, també proposen transformar la zona del pas a nivell. El candidat d’ERC, Enric Conill, reclama a la Generalitat la inversió pel soterrament, però mentre no arribi proposen traslladar l’estació uns metres més a l’est per salvar el pas a nivell. Això suposaria reordenar urbanísticament la zona a l’entorn del Gabriel Castella i IES Badia i Margarit, i abordar la connexió amb la ronda del Rec.

ERC també proposen reordenar la part nord del barri de Montserrat, on la industria es solapa amb la zona residencial. Conill aposta per buscar solucions i permetre la part nord del barri connectar a la gran zona verda que tenen a pocs metres, com és el Parc Central.

Finalment els republicans critiquen que el govern municipal hagi qualificat el barri del Rec com “la joia de la corona” i no hagi fet res en els darrers 4 anys. ERC aposta per impulsar un clúster de noves tecnologies i disseny en aquesta zona de la ciutat, i que es converteixi en un dels espais més singulars de la ciutat.

tornar_radioIgualada