icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ERC reuneix unes dues-centes persones per reivindicar “El Canvi Útil” en l’acte que enceta la campanya electoral dels republicans

La candidatura encapçalada per Alba Vergés i Enric Conill es va presentar en un dinar popular aquest passat diumenge a la Plaça Pius XII que va aplegar dos centenars de persones. En aquest acte de campanya va comptar amb la presència de la Consellera d’Exteriors, Meritxell Serret, que va donar suport a la llista republicana. En aquest acte, cada membre de la candidatura va anar desgranant els motius pels quals ERC es presenta com l’alternativa al govern municipal. A mesura que els membres de la llista anaven llegint tots els motius, al fons s’acabava llegint en lletres ben visibles “El Canvi Útil”.

En aquest punt la candidata Alba Vergés va posar sobre la taula la necessitat que té la ciutat d’Igualada d’abordar una planificació global del municipi, i pensar i repensar la ciutat del futur. Vergés va exposar que no planificar el futur, té conseqüències greus. Per aquests i una llarga llista de motius exposats pels republicans, Vergés considera que la única alternativa real és ERC.

Per la seva banda, la consellera d’Exterior, Meritxell Serret, va lloar la energia i el lideratge de la candidata d’ERC. L’acte va finalitzar amb una foto de la candidatura sencera d’ERC amb la que concorre a les properes eleccions municipals.

tornar_radioIgualada