icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

ERC veu la victòria històrica de la formació a #Igualada com una 1a volta de les eleccions municipals

ERC Igualada ha fet el seu millor resultat de la història a Igualada i a l’Anoia. Els republicans han guanyat clarament els comicis a Igualada amb 7.126 vots, 3.000 sufragis més que el 2n partit més votat, Junts per Catalunya. Aquesta victòria és històrica ja que malgrat que els republicans ja havien guanyat les eleccions generals a Igualada a l’any 2016, ho havien fet amb 500 vots de marge.

Segons el candidat d’ERC a l’alcaldia Enric Conill “aquestes eleccions han estat la primera volta de les municipals” i assegura que “milers d’igualadins han confiat en ERC pels valors que representa i per “la nova manera de fer política, al costat de la gent i oferint solucions als problemes de la gent”. En aquest sentit Conill assegura que “seguirem treballant amb tota la humilitat del món i alhora amb tota la fermesa per fer possible el canvi a Igualada”.

Per últim, els republicans s’han mostrat també molt contents perquè la candidata igualadina Carolina Telechea torna a ser diputada al Congrés. Conill ha assegurat que “Telechea seguirà treballant i lluitant per Igualada i l’Anoia” i “és un honor que ens representi al Congrés”.

tornar_radioIgualada