icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Es busca finançament per a un projecte que estudia l’impacte emocional de l’aïllament social durant el confinament de la Conca d’Òdena

L’estudi està impulsat pel Consorci Sanitàri de l’Anoia i el doctor Daniel Vega. L’objectiu general d’aquest projecte d’investigació és analitzar l’impacte emocional de l’aïllament social durant la crisi associada a la pandèmia de l’COVID-19 a la població de la Conca d’Òdena, comparant-los amb la resta dels municipis de la comarca de l’Anoia. Tota la informació la trobareu a https://www.precipita.es/proyectos/Impacto-emocional-durante-la-crisis-del-covid-entender-para-actuar-

En aquest estudi es volen veure les conseqüències del doble confinament de la Conca en diferents aspectes:

  • Determinar la incidència de símptomes d’ansietat i depressió en els habitants de la regió de la Conca d’Òdena respecte la resta dels municipis de la comarca de l’Anoia.

 

  • Determinar la incidència de pensaments de suïcidi en els habitants de la Conca d’Òdena respecte la resta dels municipis de la comarca de l’Anoia.

 

  • Determinar la incidència de conductes d’autolesió i pensaments d’autolesió en els habitants de la Conca d’Òdena respecte la resta dels municipis de la comarca de l’Anoia.

 

  • Determinar si els habitants de la Conca d’Òdena s’han sentit estigmatitzats pel confinament i han patit dificultats addicionals respecte la resta dels municipis de la comarca de l’Anoia.

 

  • Analitzar les paraules clau associades a el suïcidi i l’autolesió a la xarxa social Twitter durant les setmanes abans i després del confinament a la regió de la Conca d’Òdena respecte resta dels municipis de la comarca de l’Anoia.

 

  • Analitzar la connectivitat dels subjectes amb que hagin reportat paraules associades a el suïcidi i l’autolesió a Twitter.

 

  • Crear una cohort que permeti una anàlisi intra-subjecte en dos temps diferents OE8: Establir grups de risc en funció dels resultats obtinguts.
tornar_radioIgualada