icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Es celebra la 49a Botiga al Carrer d’ #Igualada, acompanyada del bon temps i de la participació ciutadana

Igualada Comerç a organitzat, aquest passat dissabte, una nova edició de la Botiga al carrer, que tornava a ser molt especial per la incertesa de les restriccions. Anualment se celebra, aquesta activitat comercial, el primer dissabte del mes de març, donant cloenda a les rebaixes. Per les circumstàncies de la pandèmia s’ha hagut de passar al tercer cap de setmana, d’aquest mes, i per això suposava un hàndicap.

El temps també ha estat, fins a l’últim moment, un problema, a causa de la previsió de pluges i neu que finalment no s’han complert. La valoració final que es fa, és molt positiva. En primer lloc pel fet de poderse organitzar, donat que fins a la darrera setmana no es va tenir coneixement de l’autorització. També pel fet de ser el primer dissabte que el comerç podia obrir, després de setmanes de tancament. I la molt bona resposta de la ciutadania que va participar durant tota la jornada.

La Botiga al carrer es va organitzar seguint els protocols establerts per Igualada Comerç, supervisats pel Procicat. Es va perimetrar tota la zona de les carpes del Passeig Verdaguer, a més de facilitar gel per rentar-se les mans, cartells indicadors i el suport de Protecció Civil i Creu Roja per informar i supervisar que es complissin les mesures de seguretat. Igualada Comerç ha mantingut i potenciat les novetats implantades en l’anterior edició que van estar molt ben acollides.

Pel que fa als comerciants se’ls ha ofert la possibilitat de tenir un espai a on se’ls convida a prendre un cafè amb la col·laboració de Vending Martínez, i també s’ha facilitat poder dinar a la zona del Passeig Verdaguer sense haver de marxar de la zona. Pel que fa a la logística, la senyalització i la imatge, a més de posar a disposició quatre mòduls de lavabos que han estat netejats constantment. L’organització també ha situat un espai de punt d’informació durant tota la jornada per atendre tant als comerciants com els visitants.

En aquesta edició també s’ha volgut agrair les compres, oferint la possibilitat de poder participar en un sorteig de diferents regals obsequis i vals de menús en diferents restaurants de la ciutat. Igualada Comerç agraeix molt sincerament a tots els que d’una manera o altra han fet possible aquesta edició de la Botiga al Carrer. A partir d’ara ja es comença a preparar la següent Botiga al carrer, que serà el setembre i que se celebrarà la 50a edició.

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada