icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Es comença a crear ocupació a la comarca de l’Anoia

El president de la Unió Empresarial de l’Anoia, Blai Paco, assegura que a la comarca s’està generant ocupació. Paco ha fet aquestes declaracions en el marc de la presentació de la tercera Setmana de l’Ocupació “Prepara’t”, que es farà al Museu de la Pell d’Igualada del 27 al 31 d’octubre. Segons el president de la Unió Empresarial, enguany aquesta iniciativa es celebra en un moment més positiu econòmicament que no pas l’any passat. Blai Paco afirma que actualment a l’Anoia s’està generant ocupació i això genera expectatives positives per a la gent que es troba en situació d’atur.

Precisament, l’objectiu del “Prepara’t” és donar eines a les persones que estan a l’atur o bé que volen millorar la seva situació laboral. Durant 5 dies, del 27 al 31 d’octubre, el Museu de la Pell, acollirà un conjunt de ponències i xerrades, que volen facilitar als assistents les eines que els han d’ajudar en el procés de recerca de feina o de creació del propi negoci. Segons el president de la Unió Empresarial de l’Anoia, aquestes conferències aniran a càrrec de professionals de reconegut prestigi.

Per la seva part, Àngels Chacón, responsable de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada, ha destacat que precisament aquesta Setmana de l’Ocupació s’ha posat com a exemple de bona pràctica, en el marc del projecte europeu URBACT. Cal destacar que la participació en totes les activitats del “Prepara’t” és gratuïta. Per a més informació o inscripcions es pot consultar la web de la Unió Empresarial de l’Anoia, www.uea.cat.

tornar_radioIgualada