icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Es constitueix formalment la nova junta de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena (MICOD)

La nova junta general de la MICOD incorpora els nous alcaldes i regidors sorgits de les eleccions municipals celebrades el passat mes de maig. El president de l’ens serà novament l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i les vicepresidències recauen en l’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, l’alcalde de Montbui, Jesús Miguel Juárez, i la nova alcaldessa de Jorba, Pilar Queralt.

Segons Castells, els principals eixos de treball de la MICOD per als propers anys passen pel desenvolupament dels polígons industrials previstos al PDUAECO, realitzar accions per reaprofitar les aigües freàtiques, la neteja i recuperació del riu Anoia, i la creació de la Via Blava de la Riera de Castellolí, entre d’altres.

En els darrers quatre anys la MICOD ha rebut recursos de la Diputació de Barcelona que li han permès tirar endavant diferents projectes. En aquest nou mandat es preveu obtenir nous recursos per seguir impulsant projectes clau per al territori, donant prioritat a les accions que recull el Pla d’Acció de l’Agenda Urbana de la Conca d’Òdena, aprovat l’any passat, en els àmbits de territori, cohesió social i qualitat de vida.

La MICOD

La Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD) és una associació formada per 7 municipis de la comarca de l’Anoia, tots ells situats a la Conca d’Òdena: Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, La Pobla de Claramunt, Jorba i Castellolí. L’entitat va néixer al 2001 per donar serveis de manera mancomunada als diferents municipis que la integren, i té com a objectiu unir esforços i recursos per gestionar serveis d’interès comú en diferents àrees com la promoció econòmica, la igualtat de gènere, serveis d’ocupació, formació i inserció i serveis relacionats amb el medi ambient i la mobilitat, entre d’altres.

tornar_radioIgualada