icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Es convoca el premi de projectes d’arts visuals Igual’ART 2022-2023

El Departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada convoca aquest concurs amb l’objectiu de promoure i estimular la creació artística a la zona.

Els projectes d’arts visuals han de ser inèdits en qualsevol de les seves disciplines: pintura, escultura, dibuix o gravat, com també en fotografia, videoart o la combinació de qualsevol d’elles.

No s’acceptaran projectes que ja estiguin executats completament, ni tampoc idees sense cap element realitzat prèviament ni projecte ben definit. El candidat haurà de poder demostrar que la seva idea és executable, ja sigui com a responsable d’un projecte de comissariat o a títol individual o bé agrupat en un col•lectiu.

L’ajut està dotat amb 2.000 euros i l’import es farà efectiu en dues parts iguals: una en la proclamació del projecte guanyador i la resta, en el moment de dur a terme l’exposició. Aquesta es farà l’any 2023 en alguna de les sales disponibles del Departament de Promoció Cultural o en algun altre espai de la ciutat, sempre que sigui viable.

Els candidats hauran d’estar empadronats amb una antiguitat mínima de dos anys a Igualada o a qualsevol municipi de la Mancomunitat de la conca d’Òdena, i tenen fins al dia 18 de setembre de 2022 per presentar-se.

El projecte guanyador de l’any 2021-2022 ”Sempreviva” de Rita Bosser i Nadia Gimenez, es podrà veure a l’espai CUB del Museu de la Pell, a partir de la segona quinzena de setembre i fins al 9 d’octubre. Aquest és un treball col•lectiu de música i fotografia.

El jurat estarà integrat per un representant de l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps, un representant de l’entitat disseny=igualada, un representant de Disseny Marked, vocals especialitzats en l’especialitat dels candidats, i un representant del Departament de Promoció Cultural.

La imatge de les bases d’enguany, està creada per l’estudi RENEC!, format per Nil Morist i Marina Camprubí, que enguany també han creat la nova imatge dels premis Ciutat d’Igualada.

Podeu consultar les bases de l’ajut Igual’ART a la pàgina web www.igualada.cat.

tornar_radioIgualada