icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Es crea “Experiència Artesana”, un conjunt d’experiències per difondre l’artesania a la comarca

El Consell Comarcal i els ajuntaments de Sant Martí de Tous, Copons, La Llacuna i El Bruc proposen aquesta iniciativa sota el lema “Apropa’t i gaudeix de l’artesania a l’Anoia”, amb l’objectiu de potenciar l’artesania des d’un vessant lúdica i vivencial.

“Experiència Artesana” comptarà amb diverses activitats que es faran al mes de febrer repartides entre les quatre poblacions: el dia 3, un taller formatiu de gestió de negocis creatius al Bruc; el 4 de febrer, una projecció amb una selecció de testimonis sobre l’ofici i una conversa posterior a Sant Martí de Tous; el dia 12, un taller monogràfic de creació en pell a Copons; i el 18 de febrer, una xerrada i degustació de l’artesania en la gastronomia a La Llacuna.

En paral·lel a aquestes activitats, s’organitzen els Tallers Oberts, on la comunitat d’artesans de la comarca obrirà les portes dels seus tallers als visitants durant tres dissabtes del mes de febrer.

Totes les activitats són gratuïtes, però cal inscriure’s a www.anoia.cat, on trobareu tots els detalls de la programació.

tornar_radioIgualada