icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Es detecten 5 casos positius de COVID-19 entre els usuaris de la residència Amavir de Vilanova del Camí

Segons han informat des d’Amavir a Ràdio Igualada, cinc persones usuàries d’aquesta residència han donat positiu en coronavirus. Entre aquests casos comptabilitzen la dona que va morir ara fa uns dies a l’Hospital d’Igualada, mentre que els altres 4 usuaris es troben encara a la residència, on estan rebent tractament mèdic, en una sector concret de l’edifici, apartat de la resta de residents. A més, des d’Amavir han explicat també que 3 membres del seu personal han donat positiu en COVID-19, una altra part del personal es troba de baixa i també alguns en quarentena.

Segons expliquen des de la residència vilanovina, estan treballant per fer front aquesta complicada situació. D’una banda, estan rebent ajuda del CAP per poder atendre els afectats i, de l’altra, estan mirant de reforçar la plantilla. També afirmen que estan en contacte amb les famílies dels seus usuaris per explicar-los quina és la situació de la residència.

Per últim, des d’Amavir no han volgut confirmar si s’ha produït alguna mort més per coronavirus a la residència, ja que consideren que aquestes són dades que ha de facilitar la Generalitat.

FOTO: Amavir

tornar_radioIgualada