icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Es disparen els casos de COVID19 entre infants i adolescents a Santa Margarida de Montbui. L’Ajuntament demana complir amb les mesures de protecció i respectar les quarantenes

Ajuntament de Montbui – Aquesta ràpida transmissió va lligada amb la detecció de casos nous en infants i adolescents. Les darreres dades d’Educació mostren que hi ha 11 grups confinats a l’Institut Montbui, cinc grups confinats a l’escola Antoni Gaudí i un a l’escola García Lorca.

Aquesta semana s’ha fet un cribatge preventiu amb proves PCR a l’Institut Montbui, en concret als alumnes dels grups que no estan confinats. Durant els darrers dies, tant des dels Departaments d’Educació com el de Salut de la Generalitat s’està treballant de forma coordinada amb diferents institucions com l’Ajuntament montbuienc i els centres educatius, per tal de tenir tota la informació de rastreig i tallar les cadenes de transmissió, acció bàsica per frenar l’expansió del virus.

L’Ajuntament montbuienc vol transmetre un missatge tranquilitzador, recordant que avui ja s’han començat els cribatges específics per poder detectar casos asimptomàtics de covid19. Des de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui no es descarta la possibilitat de prendre mesures més restrictives per aturar la propagació del coronavirus.

També es recorda la importància que es respectin les quarentenes de forma estricta. L’Ajuntament montbuienc supervisarà el compliment d’aquestes quarentenes a través dels departaments de Serveis Socials i Policia Local.

Es recomana extremar les precaucions, utilitzar sempre mascareta, mantenir les distàncies i fer neteja de mans continuada.

tornar_radioIgualada