icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Es presenta la imatge del cartell de la 11ena edició del FineArt

El certamen internacional de fotografia que es farà a Igualada del 24 de febrer al 19 de març ha presentat la seva imatge de l’edició d’aquest any. L’obra de portada del festival és de l’igualadí Pep Valls. Una mà en el moment precís de prémer el botó per fer la foto és la imatge triada pel dissenyador igualadí. Valls la defineix com “minimalista” i on només hi apareix la mà, sense la càmera i sense l’objecte que té al davant. L’objectiu, segons Valls, és donar importància a aquell precís moment que tria el fotògraf per captar la instantània, i donant tota la importància fotògraf més enllà de la càmera o del que vulgui plasmar a la foto.

Al mateix temps, Pep Valls ha aprofitat per reclamar que es millorin alguns espais expositius amb l’objectiu de seguir millorant i evolucionant el certamen. Valls apunta que condicionar, per exemple, la sala de les encavallades del Museu de la Pell seria una bona mesura per seguir fent créixer el FineArt.

En els propers dies es presentarà els itineraris, els espais i els fotògrafs presents a l’edició d’aquest any del FineArt.

tornar_radioIgualada