icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Es presenta Poble Actiu el nou espai municipalista amb que la CUP concorrerà a les properes eleccions municipals a Igualada

Amb l’objectiu se sumar el màxim de sensibilitats possibles i aplegar gent que tingui com a punt en comú la voluntat de treballar per la ciutat, aquest divendres al vespre, s’ha presentat, a les Cotxeres dels Moixiganguers d’Igualada, Poble Actiu. Un nou projecte, hereu de la CUP, que neix amb la voluntat de transformar Igualada i i acabar, asseguren, “amb la política d’aparador que porta a terme l’actual govern de la ciutat”.
L’acte va servir també per donar a conèixer algunes de les persones que formaran part de la llista de Poble Actiu, tot i que encara no s’ha decidit l’ordre en què es presentaran ni tampoc el candidat. Aquests són: Oriol Càlichs, Neus Carles, Pau Ortínez, Toni Olivé, Bet Farrés, Judit Balasch, i els actuals regidors de la CUP al consistori igualadí, Albert Mateu i Eva Pedraza. Tots ells, amb una fotografia d’una lluita històrica com a punt de partida, van exposar algunes de les reivindicacions de la nova formació. L’educació pública, la lluita feminista, la preocupació pel medi ambient, la gestió pública de l’aigua i acabar amb les desigualtats socials són alguns dels objectius d’aquest nou espai municipalista.

tornar_radioIgualada