icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Es presenten públicament els Autogestors de l’Anoia

Es tracta d’un grup de lluita i apoderament format per persones amb diversitat funcional que treballen per un objectiu: tenir veu dins la societat i que les seves opinions siguin reconegudes. Els Autogestors de l’Anoia lluiten per l’autodeterminació, el dret a decidir i els drets fonamentals. Els integrants del grup, que es va presentar divendres passat en el marc de l’European Balloon Festival, volen prendre decisions per ells mateixos i ser tinguts en compte dins la comunitat. Creuen que la millor manera de fer-ho és demostrar que son capaços, i per aquest motiu volen donar-se a conèixer com a persones apoderades, lliures i capaces.

La imatge gràfica del grup ha estat dissenyada per Nil Morist i Marina Camprubí. El seu desplegament ha estat possible gràcies al suport de la Kaserna i els ajuts que l’Ajuntament d’Igualada hi destina a través del Programa Impuls, que va escollir aquesta proposta dins dels seus pressupostos participatius.

L’acte de presentació dels Autogestors de l’Anoia va  finalitzar amb un vídeo realitzat per la Judit Gómez i una peça musical de Jordi Olivé.

tornar_radioIgualada