icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Es recullen gairebé 5.000 firmes per adherir-se al manifest per la retirada del PDUAECO

Es recullen gairebé 5.000 firmes per adherir-se al manifest per la retirada del PDUAECO L’entitat “Salvem Can Titó”, juntament amb “Per la Conca” i “Unió de Pagesos” han iniciat una campanya de recollida de firmes amb taulells informatius a Igualada, Vilanova i Montbui.

El manifest per la retirada del Pla Director d’Activitat Econòmica de la Conca d’Òdena creat per les entitats “Per la Conca”, “Salvem Can Titó” i “Unió de Pagesos” ha aconseguit gairebé 5.000 adhesions, entre elles 31 entitats del territori, en només deu dies.

Els grups s’oposen a la creació d’unes 400 hectàrees de nous polígons industrials, repartides en els municipis d’Òdena, Igualada, Jorba, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui. Argumenten que a la Conca hi ha sòl industrial buit i que s’han de buscar noves solucions per reactivar l’economia que tinguin en compte la crisi climàtica i la importància dels espais naturals prop de les ciutats.

Durant les darreres setmanes, les entitats en contra del pla han iniciat una campanya de recollida de firmes a través de taules informatives a diversos punts dels municipis d’Igualada, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui. També han organitzat trobades al carrer per a la creació de pancartes que s’han penjat a diversos punts de la zona de Can Titó i les Parellades, així com a la zona del Rec d’Igualada. Durant aquesta setmana se seguiran realitzant diversos taulells informatius a diferents municipis de la Conca. Per tenir més informació sobre l’entitat i els seus moviments es pot seguir la plataforma a través de les xarxes socials de Twitter i Instagram a @SalvemCanTito.

tornar_radioIgualada