icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Es revelen els primers detalls de la segona edició del TEDxIgualada, que tindrà lloc el 22 d’octubre

Després de l’èxit de la passada edició, aquest any es durà a terme la segona edició el dissabte 22 d’octubre al Teatre Municipal l’Ateneu.

TEDxIgualada neix de la marca TED i és una organització sense ànim de lucre que organitza xerrades amb l’objectiu de fer reflexionar a l’audiència i difondre idees.

El llicenciatari i organitzador del TEDxIgualada, Jordi Solà, desvetlla el títol l’edició d’enguany: “Refraccions”, i alhora explica que “les idees són un dels eixos fonamentals d’una societat i la seva cultura. Interactuen i es propaguen com la llum quan travessa una lent, canviant de direcció i adquirint matisos i diferents sensibilitats”.

Una de les novetats d’aquest any serà l’espai on es durà a terme l’esdeveniment.

L’any passat es va dur a terme en dos espais: a l’Ateneu i a l’Escorxador perquè no tenien llicència per aglutinar a més de 100 persones. Enguany sí que es pot augmentar la capacitat de públic i és per això que es concentrarà tot a l’Ateneu. Malgrat això, hi haurà diferents espais.

Des de l’organització asseguren que passaran coses tant al teatre com a la part exterior. Una de les activitats complementàries seran actuacions musicals, que s’intercalaran entre les ponències.

Alguns dels ponents seran: la periodista Mariola Dinarès parlarà sobre “com afrontarem la nostra vellesa digital?”, Pep Valls, creador d’experiències retail, ens farà debatre sobre la relació entre el disseny i el planeta, i l’atleta Pol Makuri parlarà sobre com fer un cim tenint diversitat funcional.

Podeu veure les intervencions de l’edició 2021 i tota la informació sobre l’edició d’enguany a la pàgina web www.tedxigualada.com.

tornar_radioIgualada