icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Escorpión, Sita Murt, Aldomartins i Punto Blanco a la 080 Barcelona Fashion

Aquesta setmana s’ha posat en marxa la 14a edició del 080 Barcelona Fashion, al recinte Modernista de Sant Pau, a Barcelona. Aquest dimarts és el torn de les marca Escorpión i de la dissenyadora igualadina Sita Murt. Per aquest dimecres arribarà el torn d’Aldomartins, mentre que la presència de Punto Blanco s’espera per aquest dijous.

Sita Murt presentarà la col.lecció Bloom. Es tracta d’un esclat de delicadesa, l’essència de la col.lecció primavera-estiu 2015. Sedes tan lleugeres que volen, llis d’estructures netes mostren tota la seva ànima, tant en punt com en plana; voiles de finíssims cotons i delicats brodats, que s’amaguen en un joc mimètic.

Pel que fa Escorpión ensenya la col.lecció  Cabinet de Curiosités. Al segle XVI el Gabinet de Curiositats era un espai on es mostraven col.leccions d’objectes fascinants que representaven tots o algun dels tres regnes de la natura: Mineralia, Vegetalia i animalia.

Per aquest dimecres, Aldomartins presenta la col.lecció Geometrical BLOSSOM. Col.lecció que s’inspira en la naturalesa de l’art oriental. Flors de cirerer, de lotus, orquídies i branques en moviment. Flors que es reinterpreten en un modern estil geomètric i creen il.lusions òptiques. Els dissenys, d’un estil fresc i estiuenc, es trenquen amb colors vibrants que donen força a l’esperit Aldomartins.

Finalment, Punto Blanco serà a la 080 Faishion amb la col.lecció Past Meets Future In Miami.  Des de la marca igualadina expliquen que és una temporada de contrastos i d’alternatives, un temps per dirigir, per no seguir, per allunyar-se; un temps d’anar sobre segurs amb la planura clàssica, sense professar una ruta clara, permetent un marge a la diversitat i a la fusió. El color té un paper important en aquesta invenció: fort, la saturació rica és essencial, amb els colors que són energètics i positius. Hi ha un sentit de brillar que ve, no només a partir del color, sinó també amb els acabats metàl·lics.

Punto Blanco

tornar_radioIgualada