icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Espai pels Somnis “Volem anar a judici per defensar-nos, però no podem pagar 3.000 euros de caució”

El col.lectiu Espai pels Somnis ha admès que el seu principal objectiu és anar a judici el proper 12 de maig amb l’objectiu de defensar-se d’una acció, la ocupació de les antigues piscines Casal, que consideren legitima. Després que el jutge rebaixes la caució per anar a judici de 6.000 a 3.000 euros, l’Espai pels Somnis considera que és inassumible i anuncien que no assistiran al judici. Des d’Espai pels Somins afirmen que volen defensar-se, i fins i tot remarquen que estan disposats a acatar la sentència judicial sino els fessin pagar cap caució. El col.lectiu diu que la justicia és un dret dels ciutadans, i no entenen que s’hagi de pagar una quantitat desorbitada per defensar-se.

Per aquests motius, Espais Pels Somnis, convoca a una manifestació pels carrers d’Igualada el proper dissabte dia 9 de maig a les 19:00h. Una jornada reivindicativa, i a la vegada lúdica, ja que s’organitzaran activitats paral.leles sota el lema “Batega, l’Espai pels Somnis viu”. L’objectiu és aturar el judici previst pel dia 12 de maig.

Al mateix temps, l’Espai pels Somnis demana a les 8 candidatures que es presenten a les properes eleccions municipals que es pronunciïn sobre aquesta nova situació del Casal.

Escolta l’entrevista:

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada