icon_radio

RÀDIO

BLOG

Especial ‘Concentrat d’entrevistes’ al ‘Vols llegir?’ amb Margarida Aritzeta, Pep Puig, Isabel-Clara Simó i Sílvia Jané

El programa d’actualitat literària que s’emet conjuntament a través de les emissores de Ràdio Nova de Vilanova del Camí i Ràdio Igualada, ‘Vols llegir?’, presenta aquesta setmana una nova edició del ‘Concentrat d’entrevistes’, recuperant en una sola emissió les entrevistes realitzades a quatre autors d’èxit com són Margarida Aritzeta, Pep Puig, Isabel-Clara Simó i la debutant Sílvia Jané.

VLLG? / COMUNICACIÓ

Aquest nou ‘Concentrat d’entrevistes’ s’emetrà aquest divendres dia 8 a Ràdio Igualada, a les 20:10h. del vespre (103.2 fm – radioigualada.cat). En aquesta ocasió el ‘Vols llegir?’ recupera quatre entrevistes.

En primer lloc, Margarida Aritzeta, prolífica escriptora d’èxit que ens darrers temps ha recuperat el gènere de la novel.la negra, gràcies a l’editorial ‘Llibres del Delicte’, amb la publicació de dues novel.les, ‘L’amant xinès’ i ‘Els fils de l’aranya’. Ambdues protagonitzades per la inspectora dels Mossos, Mina Fuster.

Tot seguit, el programa recupera també l’entrevista a l’actual premi Sant Jordi 2016, Pep Puig, guanyador gràcies a la seva quarta novel.la ‘La vida sense la Sara Amat’ (Proa, 2015).

També està inclòs en aquest especial ‘Concentrat d’entrevistes’ del ‘Vols llegir?’, l’entrevista a una de les escriptores més reconegudes del panorama literari català, Isabel-Clara Simó, amb la publicació del seu nou llibre titulat ‘Jonàs’ (Edicions 62), una novel.la  alhora realista, psicològica i intimista sobre la crisi contemporània del jo, la pèrdua de la innocència i el descobriment de l’homosexualitat.

I finalment, l’escriptora debutant Sílvia Jané, que després de formar-se  a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonés, ha encetat el seu camí literari amb una novel.la on relata  la vida d’una petita comunitat de monges ubicada a la ciutat de  Barcelona, ‘Les esquerdes del silenci’, publicat en co-edició amb l’editorial ‘Círculo rojo’.

D’altra banda, aquesta nova edició del ‘Concentrat d’entrevistes’ del ‘Vols llegir?’ s’emetrà en redifusió, el diumenge dia 10 d’abril, a les 9 del matí a Ràdio Igualada i a la una del migdia a Ràdio Nova de Vilanova del Camí.

tornar_radioIgualada