icon_radio

RÀDIO

BLOG

Especial ‘Concentrat d’entrevistes’ en la nova edició del ‘Vols llegir?’ a Ràdio Igualada

VLLG? / COMUNICACIÓ

Aquest divendres 13 de novembre, a partir de les 20:15h i redifusió el diumenge dia 15 a les 9 del matí, podeu escoltar la 7a edició de la onzena temporada del programa de llibres de Ràdio Igualada, ‘Vols llegir?’, i que també s’emet per la sintonia de Ràdio Nova de Vilanova del camí.

Aquesta nova edició retroba sota el títol de ‘Concentrat d’entrevistes’, la conversa que l’editor del programa, Josep Maria Solé ha mantingut amb diversos escriptors que recentment han publicat novetats editorials.

És el cas d’Anna Maria Villalonga, una de les 13 autores que protagonitzen el llibre presentat per l’editorial ‘Llibres del delicte’, especialitzada en editar novel.les del gènere negre en català. Es tracte de ‘Noves dames del crim’, que inclou 13 relats de caire ben ‘negre’.

Aquest especial del ‘Vols llegir?’ inclou també entrevista amb el periodista, escriptor i rapsode igualadí, Lleonard del Rio, que ha publicat el seu setè llibre, el poemari titulat: ‘La Roser i la fàbrica’. 

L’escriptor i traductor igualadí, Josep Sampere, també és entrevistat per presentar-nos el seu nou llibre, incursió en el gènere del terror amb ‘Aquesta nit no parlis amb ningú!’, publicat per l’editorial Males herbes.

Tancat aquest especial ‘Concentrat d’entrevistes’ del ‘Vols llegir?’, l’escriptora igualadina Teresa Roig que recentment ha publicat nou títol literari, ‘La merceria’, editat per Columna.

Sempre hi ha temps per llegir i escoltar el ‘Vols llegir?’.

tornar_radioIgualada