Espectacular 5a posició de l’atleta del CAI Abdessamad Oukhelfen al Cros Internacional de Sòria

El corredor del Club Atlètic Igualada Abdessamad Oukhelfen va aconseguir una brillant 5a posició al Cros Internacional de Sòria.

Oukhelfen arribar a la meta amb un temps de 31 minuts i 2 segons en una prova que presentava un recorregut de 10.000 metres. Malgrat que encara no té 20 anys, es va classificar com el millor atleta en categoria sub-23. El corredor del CAI va fer una gran cursa al costat dels grans atletes internacionals del moment. A més, es va quedar tan sols 4 segons del quart classificat, l’atleta d’Eritrea Teklemarian Medhin i va passar per davant de les primeres figures de l’atletisme espanyol.

El Cros de Sòria es va disputar al recorregut de Valonsadero, amb la que suposa la 2a prova del Circuit de la Federació Internacional d’Atletisme.