icon_radio

RÀDIO

BLOG

evacuinera.cat estrena nova imatge

Cuina oberta / Ràdio – El portal web culinari d’iniciativa particular -evacuinera.cat- ha estrenat nova imatge conservant la seva línia editorial. La seva creadora, Eva Olivares, ens ofereix receptes fàcils de fer pel dia a dia, i el més important: amb fotos del pas a pas.

Mare, relacions públiques i empresària, tot per aquest ordre, a estones Eva Olivares posa en pràctica la seva passió per la cuina i descobrir alhora noves receptes, i sobre tot dolçes, tal i com ens explica en la seva pàgina web. Evacuinera.cat va ser present en la primera edició del ‘Cuina oberta’ de Ràdio Igualada, on la seva editora va ser entrevistada sobre la seva afició a la cuina i la gestió del seu portal web. A més, vàrem detallar tres receptes del seu catàleg amb un servei complet de primer, segon plat i postres.

Aquest dissabte dia 8 de novembre, Eva Olivares serà nou convidada al programa per oferir-nos un nou receptari que de ben segur serà del bon gust ‘culinari’ dels nostres oients.

Recordeu que el ‘Cuina oberta’ s’emet per Ràdio Igualada, dissabtes de 12 a 13h, i diumenges redifusió en el mateix horari.

tornar_radioIgualada