icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

FemEsport, una aposta per l’esport popular per a joves i adults

El Consell Esportiu de l’Anoia ha posat en marxa la iniciativa FemEsport, una proposta que té la voluntat d’incrementar la pràctica esportiva no federada entre joves i adults.

Les activitats es van presentar ahir a l’Ajuntament d’Igualada i de moment s’hi troben 4 esports. Aquests són voleibol 4×4, bàsquet 3×3 així com handbol 5×5 i futbol sala 5×5. La intenció és la d’aconseguir que persones de totes les edats hi participin per tal de fomentar l’esport fora de la competició. És per això que s’estan preparant diverses jornades esportives on es disputaran tornejos amb aquestes disciplines.

La iniciativa s’ha presentat aquest dimecres amb la presència de la regidora d’Esports i presidenta del Consell Esportiu de l’Anoia, Patrícia Illa, acompanyada de la directora de l’escola Maristes Igualada, Montse Pons i el Conseller Comarcal d’Esports i Cultura, Rafel Galván.

Patrícia Illa ha posat en valor el model esportiu català “a Catalunya existeixen dos models esportius: el federat de rendiment, que busca la professionalització i el màxim nivell, amb nombrosos clubs a la nostra ciutat d’altíssim nivell; i l’esport popular, que fomenta els valors de l’activitat física i el passar-ho bé per sobre del rendiment i professionalització”.

Per la seva part, la directora de l’escola Maristes Igualada, Montse Pons, per la seva banda ha posat de manifest “la voluntat de l’Escola de cedir les seves instal·lacions per fomentar la pràctica esportiva popular, entre els adults i joves i sobretot entre les dones, ja que cal fomentar que l’esport popular femení tingui una gran participació.”

Les inscripcions estan obertes i les podeu formalitzar aquí

fetxa_radioIgualada
tornar_radioIgualada