icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Festa inaugural de la restauració de la Torre del Castell de la Tossa de Montbui dissabte 10 de juliol

Dins de la Festa Major de Montbui d’ enguany, s’ha programat l’acte inaugural de les obres de restauració de la Torre del Castell de la Tossa de Montbui, tant a la part de la planta inferior com obres de reforç de la part superior així com l’ accés a la part superior i la incorporació d’una passarel•la, per facilitar les vistes panoràmiques.

Programa d’actes

18:30 h. Sortida de la caminada cap a la Tossa des de l’esplanada de l’aparcament del Club d’Esports les Moreres.
20 h. Espectacle Inaugural de la Torre del Castell a càrrec de “Lo Sacaire del Llobregat”, i vol d’aus rapinyaires amb el grup de falconeria “Ojos de la Montaña”.
21 h. Parlament de les autoritats convidades.
21:30 h. Concert musical a càrrec del productor, músic i compositor Roigé.
Porta’t el sopar!

Hi haurà servei de begudes on podràs fer un tast dels vins i escumosos del celler Anna Rossell de Copons, o bé prendre una cervesa artesanal del productor local La Montbuien-k mentre observes les aus rapinyaires exposades en una haima per a poder conèixer les seves característiques, el seu hàbitat… i observar-les de prop.

Transport i aparcament

Hi haurà accés restringit a la zona d’aparcament de la Tossa. Per aquest motiu es posarà a disposició un servei de bus de 55 places amb els següents horaris:
Dos viatges d’arribada a La Tossa, amb sortida des de la Plaça de la Sort: 18:45h i 19:30h
Dos viatges de tornada des de la Tossa: 23:00h i 23:30h
Mesures COVID
Cal tenir en compte que el programa d’actes s’ha desenvolupat seguint el protocol COVID-19 publicat pel PROCICAT amb data 25 de juny del 2021. Qualsevol modificació en aquestes mesures pot afectar el desenvolupament dels actes.

tornar_radioIgualada