icon_radio

RÀDIO Els imperdibles

BLOG

Finalitza amb èxit la 9a edició de l’#Igualada Prepara’t sobre el nou mercat laboral

La 9a edició de la Setmana de l’Ocupació – Igualada Prepara’t finalitza amb èxit d’assistència i bona puntuació per als i les assistents. Es tracta de la del projecte social impulsat conjuntament des de la Unió Empresarial de l’Anoia i l’Ajuntament d’Igualada, amb l’objectiu de donar eines i acompanyament per a la recerca de feina en el nou mercat laboral a persones que en cerquen, que estan en situació d’atur o que busquen un canvi professional.

Aquesta edició va aprofundir els canvis que ha obert la pandèmia: sectors que creixen, un nou model de treball i noves maneres de treballar, que comporten molts reptes, ja sigui per exemple, la necessitat vital de les eines informàtiques, per teletreballar o fer afrontar amb èxit una entrevista de feina.

El Prepara’t 2020 -que va arrencar el passat dilluns dia 16 i va finalitzar el divendres dia 20 de novembre- es va realitzar íntegrament a través d’una plataforma virtual, donades les circumstàncies generades per la pandèmia. Aquesta novena edició va oferir dues propostes clarament diferenciades: per una banda, sessions formatives amb experts i ponents reconeguts, i per l’altra, el Connecta, l’activitat que uneix oferta i demanda de feina.

tornar_radioIgualada