icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Finalitza el curs d’Habilitats de comunicació i gestió del conflicte

El Servei de mediació comunitària de l’Ajuntament d’Igualada ha dut a terme la primera edició de la formació “Habilitats de comunicació i gestió del conflicte”, en el marc del projecte “Facilitadors/es de la convivència”,que va finalitzar el passat 26 d’Abril a L’Espai Cívic Centre.

Les persones que han rebut la formació ajudaran a millorar els canals de comunicació i gestionar els conflictes en els seus àmbits professionals, personals, a l’associació en la que participen. Els/les facilitadors/es de la convivència també comptaran amb el suport i acompanyament de la mediadora de l’Ajuntament per a mediar en conflictes i impulsar accions de prevenció.

Un dels objectius del projecte és oferir tallers formatius a totes les persones interessades en la gestió de conflictes i la promoció de la convivència, així doncs s’aniran oferint en un futur altres tallers formatius en temàtiques relacionades amb la mediació; mediació restaurativa, gestió de les emocions, procés de mediació, comunicació no violenta.

Les propostes dels propers tallers sortiran publicades dins la programació general d’activitats dels Centres Cívics Municipals d’Igualada. El projecte compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. Per a més informació sobre els tallers o sobre el projecte us podeu posar en contacte amb el Servei de Mediació Comunitària de l’Ajuntament d’Igualada, servei que promou la convivència i la gestió de conflictes en l’àmbit escolar, familiar, associatiu i veïnal. Tef 938017666 e-mail: mediacio@aj-igualada.net

tornar_radioIgualada