icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Finalitza una nova edició del Curs de Coneixement de la Societat Catalana

L’edició d’enguany, que ha recuperat la presencialitat, ha comptat amb la participació de 16 alumnes de fins a 10 nacionalitats diferents. Molts d’ells han arribat a Igualada en els últims mesos i encara no havien tingut temps de conèixer bé la ciutat i la cultura de la societat acollida.

Aquesta iniciativa, organitzada pel Servei d’Atenció a les Migracions de l’Ajuntament d’Igualada i impartida per la Fundació Sociocultural Atlas, ha comptat amb vuit sessions durant les quals els participants s’han apropat a la història, la geografia i la cultura catalana, així com a les festes locals i el funcionament dels serveis públics.

El curs també ha comptat amb classes del Centre d’informació per a treballadors estrangers, la policia local, així com una referent d’Atenció Ciutadana del CAP. Finalment, el curs ha finalitzat amb una visita a l’Ajuntament d’Igualada on el regidor de promoció cultural i relacions institucionals Pere Camps ha rebut els i les alumnes i els ha fet una petita explicació sobre Igualada i el seu consistori.

 

tornar_radioIgualada