icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Fins al 15 de setembre es poden presentar les sol·licituds per demanar les subvencions per a empreses que atorga l’Ajuntament d’Igualada

El tràmit pot fer-se en línia a través del portal de tràmits del consistori igualadí, https://tramits.igualada.cat/. L’import total destinat a les subvencions per aquest any és de 110.000€, que com en anys anteriors, s’han dividit en tres línies, distribuïdes de la manera següent:

– Línia A: subvencions per a empreses de creació recent, amb un pressupost de 30.000€.

– Línia B: subvencions per ajudar les empreses a la realització de plans estratègics en el seu procés de reorientació de l’activitat empresarial, que compta amb un pressupost de 40.000€.

– Línia C: subvencions per ajudar als establiments comercials i de serveis a la millora dels seus establiments amb un pressupost total de 40.000€.

Segons el regidor de dinamització econòmica, Jordi Marcè, el principal objectiu d’aquestes subvencions és donar suport a l’activitat empresarial i comercial de la ciutat. El principal canvi en les subvencions a empreses d’aquest any afecta la tercera categoria, que aquest 2023 aposta, especialment, per ajudar els comerços a millorar la seva eficiència energètica i la seva il·luminació.

Les bases d’aquestes línies d’ajut a les empreses es van aprovar en el ple de desembre del 2022. Segons el regidor de dinamització econòmica, es va fer amb força antelació per donar més temps a les empreses a acollir-se.

L’any passat es van atorgar un total de 47 subvencions a empreses de la ciutat i aquest any s’espera superar aquesta xifra.

tornar_radioIgualada