icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Fins al 22 de juliol es poden sol·licitar els ajuts convocats pel Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d’#Igualada

Es tracta dels ajuts de Llibres i Material escolar i d’Escolarització i Menjador de les escoles bressol, les bases reguladores dels quals es van aprovar en el darrer ple municipal. El  termini de la seva sol·licitud s’obrirà des d’avui i fins al 22 de juliol, ambdós inclosos.

Els ajuts per als llibres de text estan dotats amb 75 € per l’alumnat de primària i 100 € a secundària. També s’ha obert la convocatòria per la sol•licitud de material escolar adreçat a alumnes de P3, P4 i P5 dotada amb 40 €. Pel que fa a la convocatòria d’escolarització a les llars d’infants, la dotació és variable en funció dels ingressos i pot oscil·lar entre els 45 €/mensuals, els 30 €/mensuals i els 15 €/ mensuals. El darrer ajut convocat és el de menjador per als infants de les escoles bressol dotat amb 5 € per àpat per als alumnes de les escoles bressol municipals i 3 € per àpat a les escoles bressol concertades.

L’Ajuntament ha habilitat un e-tràmit per realitzar la sol·licitud de forma telemàtica, tot i que també es podrà demanar cita prèvia a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà trucant al 93 803 19 50 per tal de facilitar la tramitació.

tornar_radioIgualada