icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Fins al 3 de setembre es pot visitar, a la sala d’exposicions temporals del Museu de la Pell d’Igualada, la mostra “18 objectes per descobrir l’Ateneu. 1863-2023

Fins al 3 de setembre es pot visitar, a la sala d’exposicions temporals del Museu de la Pell d’Igualada, la mostra “18 objectes per descobrir l’Ateneu. 1863-2023”. A través de 18 objectes, alguns inèdits, d’altres insòlits o desconeguts, la mostra vol apropar als visitants a la història de l’entitat. Un bust, uns plànols, unes caixes d’arxiu, un retrat, una partitura, uns vitralls, unes revistes, una urna i uns programes, són el punt de partida per evocar la vida llarga i diversa que ha tingut l’Ateneu Igualadí. Segons la presidenta de l’entitat, Mireia Claret, aquesta exposició, sumada a les visites guiades que al llarg de la Festa Major d’Igualada es faran a l’Ateneu Igualadí, permetrà a la ciutadania conèixer detalls poc coneguts de la història de l’entitat.

L’exposició “18 objectes per descobrir l’Ateneu. 1863-2023” s’emmarca en el seguit d’activitats que des de l’Ateneu Igualadí s’han anat organitzant al llarg d’aquest any per celebrar el seu 160è aniversari. La presidenta de l’Ateneu es mostra satisfeta de poder commemorar aquesta efemèride i fer extensiva la celebració a la resta de la ciutat.

L’exposició “18 objectes per descobrir l’Ateneu” es podrà visitar fins al 3 de setembre. Podeu trobar més informació al web museupelligualada.cat.

tornar_radioIgualada