icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Fins el 30 de setembre hi ha temps per optar a la segona fase d’Espais del Centre, Micronegocis amb Aparador

Amb els Espais del Centre, l’Ajuntament posa a disposició dels emprenedors locals comercials buits del centre històric, mitjançant l’arrendament a preus avantatjosos. En aquesta segona edició de Micronegocis amb Aparador es proposen dos nous locals situats al Passatge del Capità Galí, número 7, i al carrer Custiol, número 15, a banda d’altres dos locals que s’estan concretant actualment.

Els objectius d’aquesta proposta passen per estimular el comerç i l’activitat econòmica, donant valor alhora a aquesta zona de la ciutat. Els emprenedors que aconsegueixin un d’aquests espais pagaran al consistori un lloguer al voltant dels 90 euros mensuals, de manera que poden centrar els seus esforços i inversions en la millora i impuls de l’establiment. Segons la tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Àngels Chacón, per accedir a un d’aquests locals, però, cal complir certs requisits.

Tota la informació dels locals i del procés de sol·licitud, que finalitzarà el proper 30 de setembre, es pot consultar a www.espaisdelcentre.cat.

tornar_radioIgualada