icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Fins el dia 28 de juny es pot fer la preinscripció universitària per al curs vinent al Campus d’Igualada de la UdL

Com a novetat per al proper curs 2024/2025, els alumnes dels estudis vinculats a la salut ja iniciaran el curs al nou edifici ubicat al Passeig Verdaguer d’Igualada. L’edifici, de tres plantes, comptarà amb diferents espais tècnics com laboratoris, un gimnàs pels estudiants de fisioteràpia i espais de simulació, a més de considerar-se un espai sostenible per haver incorporat plaques solars a la teulada.

Aquestes noves instal·lacions acullen els estudiants del grau en Infermeria i el doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i en Fisioteràpia que la Universitat de Lleida ofereix a la ciutat. El nou centre, que té una capacitat per a 500 estudiants, és de darrera generació i compta amb 13 aules generals, 3 laboratoris, diverses sales d’estudi, una biblioteca, un gimnàs per a les pràctiques dels alumnes de fisioteràpia i una aula de simulació clínica amb llits i incubadores. A més, l’equipament està connectat amb el centre de simulació clínica 4D Health, on els estudiants d’Infermeria hi podran accedir per a fer pràctiques travessant només una passarel·la.

Pel que fa a l’àmbit de les enginyeries, el Campus d’Igualada ofereix el grau en Enginyeria Informàtica; el grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística – és l’única universitat pública catalana on es pot cursar –; el grau en Enginyeria Química; i el màster universitari en Enginyeria del Cuir, únic a Europa en la seva especialitat. A més, la Universitat de Lleida ofereix tres graus més de l’àmbit industrial, que es poden cursar parcialment al Campus d’Igualada. Aquestes titulacions són: el grau en enginyeria Mecànica, el grau en enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, i el grau en enginyeria de l’Energia i Sostenibilitat. Els futurs alumnes podran cursar el primer i segon curs d’aquests graus a Igualada i el tercer i quart curs al Campus de Lleida.

En l’àmbit d’economia i empresa, el campus igualadí també ofereix el grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE); i el doble grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística i en ADE.

En totes les titulacions, els estudiants faran pràctiques acadèmiques externes en empreses, institucions o entitats i adquiriran uns coneixements pràctics que els facilitaran la inserció laboral. El Campus d’Igualada també ofereix la possibilitat d’obtenir dobles titulacions internacionals amb les universitats Facens de Brasil i Novia UAS de Finlàndia.

El dia 28 de juny és l’últim per fer la preinscripció universitària al centre igualadí que imparteix 8 titulacions de grau, doble grau i màster. Més informació sobre el tràmit a www.udl.cat/ca/serveis/aga/preinscripcio/.

tornar_radioIgualada