icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

FirAnoia torna aquest cap de setmana, a Igualada, amb rècord d’expositors i una vintena d’activitats

La 70a edició d’aquesta fira multisectorial, organitzada per Fira d’Igualada, se celebrarà des d’aquest divendres i fins diumenge, a diferents punts de la ciutat. La mostra es durà a terme simultàniament amb les fires d’Automoció, el Tasta’m, el Mercat d’Antiguitats, la fira d’Artesania i un seguit d’activitats lúdiques, culturals i esportives, que es distribuiran entre el Passeig Verdaguer i la plaça de Cal Font. Aquest any Firanoia comptarà amb la participació de 282 expositors, una xifra rècord i que supera en una vintena els participants de l’any passat.

Aquesta fira multisectorial vol ser el gran aparador de la comarca de l’Anoia i mostrar la diversitat i potencial del seu teixit econòmic. L’obejctiu de Fira d’Igualada, segons el nou president de l’entitat, Ivan Sánchez,, passa per transformar FirANoia en un festival, que aconsegueixi arribar al màxim de gent possible.

FirAnoia obrirà les seves portes aquest divendres, només en horari de tarda, mentre que dissabte i diumenge obrirà també en horari de matí. L’entrada serà gratuïta i podeu trobar més informació al web firanoia.cat.

tornar_radioIgualada