icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

FOTOS I VÍDEO – Èxit total del llaç groc humà d’ #Igualada

La plaça de l’Ajuntament d’Igualada ha estat l’escenari , aquest diumenge al matí, de la construcció d’un gran llaç humà fet amb la participació de més de dues mil persones. La iniciativa, organitzada per #revoltats, vol reivindicar l’esperit de la mobilització social de l’1-O per transmetre el seu suport als presos i exiliats polítics i a l’hora destinar una part dels diners recollits amb les inscripcions a  l’Associació Catalana pels Drets Civils.

L’acte, que s’ha celebrat amb un ambient festiu i reivindicatiu, ha finalitzat desplegant una gran bandera negra amb un llaç, des de la façana de l’Ajuntament. Toni Albà, Salvador Cardús i Lloll Bertran van seguir la composició del llaç des del balcó de l’Ajuntament. De fet, Lloll Bertan la llegir una carta de Meritxell Lluís, la parella de Josep Rull, que havia de ser a Igualada. Finalment, però, no va poder venir perquè era amb els seus fills a la presó de Lledoners per visitar al conseller Rull.

Diversos fotògrafs professionals han captat imatges de la construcció del llaç groc humà amb les quals s’editarà un vídeo que els impulsors de la iniciativa pretenen que sigui tan viral com el de l’Estelada Humana que es va ara fa 5 anys també a Igualada.

ÀUDIO – ENTREVISTA A TONI PALMÉS

 

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada