icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Francesc Jorba plega de president del CF Igualada després de deu anys a l’entitat

Francesc Jorba ha estat president del club igualadí des de fa deu anys i aquest dimarts ha emès un comunicat on ha manifestat que deixa l’entitat quan encara falten dos anys per acabar el mandat.

Ho ha fet a través de les xarxes on ha volgut expressar un gran agraïment al que li ha donat el club on ha viscut etapes emocionants de tota mena. Aquest passat diumenge, el primer equip masculí va acabar la temporada on va poder assolir la permanència a Primera Catalana. El femení per la seva part, ha aconseguit el millor èxit de tota la seva història en acabar en una brillant tercera posició a Tercera Federació FUTFEM. Mestrestant, continuarà la junta en els dos anys que li resten de mandat, de manera que s’haurà de triar un nou president.

Aquest és el comunicat:

Benvolguda afició blava del CFIgualada i amics del futbol :

Vull expressar el meu més sincer agraïment per haver-me permès liderar aquest magnífic vaixell blau durant aquests darrers deu anys. Ha estat un honor i un privilegi formar part d’aquest club que em va veure iniciar-me en el futbol des de ben jove.

Vull donar les gràcies especialment als meus companys de juntes: Josep Maria, Enric, Magí, Jordi T, Roger, Jaume, Josep, Francisco…. També vull agrair profundament tot el staff, especialment en Franchu- etern company- Robert, Arnau T, Jordi B, Roger, Pere, Sergio, Arnau M,…et, i a tots els tècnics i persones amb qui hem compartit aquest llarg camí.

També vull fer un agraïment especial a tots els jugadors i jugadores, a les famílies, socis, sponsors, i equips rivals, en especial als presidents/tes dels altres clubs ( Ramon, Joan, Felipe, Tala, Ruth, Jordi, Carles… i un llarg etc). A tots i totes : la vostra col·laboració i esportivitat han estat claus per al nostre creixement esportiu i en valors.

Finalment, vull donar les gràcies a la meva família, que sempre m’ha donat la força necessària per continuar endavant. Sense el seu suport, res de tot això hauria estat possible.

Gràcies per tot el que m’heu donat. M’agrada el futbol.

Francesc Jorba

fetxa_radioIgualada
tornar_radioIgualada