icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

“Freistatt” guanya el Premi a la Millor Pel·lícula del Zoom i Roman Parrado obté el guardó al Millor Director

La 14a edició del Festival Internacional de Ficció Televisiva Zoom ha escollit el film alemany, basat en fets reals, “Freistatt”, de Marc Brummund, com a millor pel·lícula del festival. El Premi al Millor Director ha estat per Roman Parrado per “Ebre, del bressol a la batalla”.

Pel que fa la resta de premiats, el Premi al Millor Guió ha estat per a “Birthday” de Roger Michell, el Premi a Millor Interpretació se l’han emportat Ex Aequo, Patricia Kóvacs i Dorka Gryullus, protagonistes del film hongarès “Félvilág” i el Premi a Millor Sèrie Espanyola se l’ha endut “Merlí”, d’Héctor Lozano i Eduard Cortés.

El Zoom 2016 ha reconegut també, durant la gala de cloenda celebrada aquest dissabte a la nit, al Teatre Municipal l’Ateneu, les trajectòries de l’actriu Mònica Randall i de l’espai infantil de TV3 Club Super3 amb els Premis d’Honor. Per la seva part, la jove actriu Júlia Molins ha recollit el Premi Auguri Sita Murt.

Altres premis lliurats durant aquest festival han estat: el Premi del Jurat Jove que se l’ha endut “Birthday” de Roger Michell (Regne Unit, 2015); el Premi del Públic al Millor Curtmetratge, per a “Infesto” de María López (Espanya, 2016); el Premi DO Catalunya a la Millor Producció Catalana que ha recaigut en “Laia” de Lluís Danés,   el Premi del Jurat del III Showcase de Pilots de Ficció, que ha estat per a “Show Business” de Serapi Soler i Oriol Pérez i, per últim, el Premi del Públic del III Showcase de Pilots de Ficció, se l’ha endut “La princesa Tetasuko” de Lopetegui Productions.

tornar_radioIgualada